Marta Drpa (©BRSE)
Marta Drpa (©BRSE)

Zajedno i sledeće sezone: Marta Drpa produžila ugovor sa mađarskim klubom

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.07.22. | 16:43

Treću sezonu za redom srpska odbojkašica igraće za Bekeščabu

Lepo joj je u Mađarskoj, pa ne želi trenutno ništa da menja... Marta Drpa će i treću sezonu igrati u Bekeščabi. Klub je objavio da je produžio ugovor sa srpskom odbojkašicom na još godinu dana.

Prethodnu sezonu završili su porazom u majstorici finalne serije protiv Vašaša. Nisu uspeli da dođu do titule iako su ligaški deo okončali na prvoj poziciji sa samo jednim porazom. U nacionalnom kupu su poraženi u polufinalu, a pobedili su u meču za treće mesto.

Izabrane vesti

Marta Drpa je bila glavna snaga Bekeščabe, što je klub podsetio i u objavi na društvenim mrežama.

"Teško da treba da predstavljamo našim navijačima najnovije pojačanje. Srpska odbojkašica će i treću sezonu igrati ovde. U prethodnom izdanju prvenstva bila je na vrhu poenterske liste - osim nje niko nije prešao granicu od 400 poena, a ona se zaustavila na 503", stoji u objavi kluba.

Marta je nekada bila veliki talenat srpske odbojke, ali je u jednom trenutku odlučila da napravi dugačku pauzu... Kada se vratila na teren posle tri godine nije više mogla da dostigne ono što joj se prvobitno prognoziralo, ali poslednjih sezona sa velikim uspehom igra u Mađarskoj.

Tokom karijere je igrala za Crvenu zvezdu, Volero iz Ciriha, Železničar iz Lajkovca, subotički Spartak, Targovište, Vićencu, Portsdam, Jenisej...


tagovi

Marta DrpaOdbojkaški transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara